Gratis naar de Fundraising Summer School?

Gratis naar de Fundraising Summer School?

Wie wil er mee naar de Fundraising Summer School op 24 en 25 augustus in Dublin? Je krijgt van mij het toegangsbewijs. Gratis!

De Fundraising Summer School wordt voor het tweede jaar georganiseerd. Vorig jaar was een geweldige ervaring. Lees hier mijn verslag in De Dikke Blauwe. 

Vorig jaar heb ik Brad Sedal meegenomen, een enthousiaste fondsenwerver van Greenpeace Nieuw-Zeeland. Dit jaar heb ik weer een extra toegangsbewijs gekocht. Deze keer voor een leergierige fondsenwerver uit Nederland... 

Hoe kom jij in aanmerking voor een gratis toegangsbewijs? Binnenkort lanceer ik een nieuw initiatief: De Toekomst van Fondsenwerving. Door je hieronder in te schrijven hoor je als eerste wat we precies gaan doen en blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. En onder de eerste 100 inschrijvingen verloot ik een toegangsbewijs!

Dus schrijf je snel in!

UPDATE (20/4/2017): Nienke Teunissen van War Child heeft gewonnen! Inschrijven voor De Toekomst van Fondsenwerving kan uiteraard nog steeds...

Disce aut Discede: learn or leave!

Disce aut Discede: learn or leave!